50% Zbritje Vetem Gjate Fundjaves

05/02/2021
by Adi kica

Ky promocion eshte i vlefshem vetem per datat  6 - 7 Shkurt 2021

Gjithashtu eshte i vlefshem vetem ne kategorine Fashion (Veshje per Femra , Meshkuj dhe Femije)


Shembull : Ne 5000 Leke Blerje Ju perfitoni 50% ZBRITJE dhe Paguani Vetem 2500 Leke

Ne Oferte Nuk Perfshihet Transporti 

Transporti Kushton 250 Leke

Kliko Ketu per te pare produktet e ketij dyqani

Veshje fashion Femra oferte


Shembull ne nje porosi me vlere 6500 Lekë ju paguani vetem 3250 Lekë

ju mund te porosisni 3 produkte qe te kapin vleren 5000 leke dhe te paguani vetem 2500 leke.

exam.JPG?1612572512335

Kliko Ketu per te perfituar nga Oferta dhe per te pare produktet