• Më të Shiturit
  • Në Zbritje
  • Më të Shikuarit
Promocione
Lista e të gjitha Promovimeve
Rreth Platformës SuperDyqani

SuperDyqani është platformë shit-blerje online, SuperDyqani bën lidhjen ndërmjet shitësit dhe blerësit.SuperDyqani i mundëson çdo shitësi të shesë produkte online, gjithashtu i ofron çdo blëresi të bëj blerje të sigurta online dhe zgjedhje mes mijëra produktesh nga dyqane të ndryshme

Dallimi kryesor midis dyqanit online dhe atij tradicional është në llojin e platformës së tregtimit. Një dyqan tipik ka nevojë për një ambjent tregtar,dyer,dritare,manikin,rafte,mbajtese , etiketa çmimesh, shitës dhe konsulentë me përvojë, dyqani online ka të gjithë infrastrukturën  në mënyrë automatike.