Te ngrejme biznesin shqiptar në një nivel krejt të ri

Kush jemi Dhe cfare ofrojme

Ne jemi nje grup ideatoresh qe kemi marre persiper krijimin e nje platform shume shites . pas disa viteve pune ne boten e internetit vijme me SuperDyqani.com

Qëllimi i Jone

Kurse më shumë, fito më lehtë, Superdyqani.com eshte I priveligjuar për të ofruar çmimin më të mirë dhe shërbimin më të mirë për të gjithë klientët tanë. Ne jemi gjithashtu të përkushtuar që të bëhemi udhëheqës ne shqiperil. Superdyqani.com është një kompani udhëheqëse per Shitjet Online e angazhuar për tu bërë tregu më i dashur dhe me i besuar në internet duke ju ofruar një eksperiencë të patejkalueshme pazaresh, shpërndarje të shpejtë dhe shërbim të shkëlqyeshëm tek konsumatori dhe shitesi. Prandaj, ne përpiqemi që të mbajmë nivelin më të lartë të kënaqësisë dhe sigurisë së konsumatorëve përmes ofrimit të konsultimeve të shërbimit të mirënjohur dhe të sjellshëm, shërbimeve efikase të transportit, si dhe zbatimit të zgjidhjeve të pagesave të sigurta

Ekipi

Superdyqani.com ka nje ekip te specializuar ne zhvillimin i biznesit, shitjes dhe marketingut, e-commerce, web design, programimim, etj…

Punonjësit që qëndrojnë mbrapa www.SuperDyqani.com vazhdimisht përpiqen të përmirësojnë dhe të zhvillojnë funksionalitetin e saj pa paguar kosto te larta.

Konsulentët tanë të shitjeve teknike janë gjithmonë të gatshëm t'ju ndihmojnë me kërkesat e produkteve që mund të keni

Per Biznesin

Ajo cfare ne kemi krijuar eshte nje treg online i qendrueshem dhe afatgjate, ne menyre qe shitesit te mund te shesin produktet apo prodhimet e tyre ne nje menyre sa me te lehte dhe pa kosto te larte per to.Ne vetem tre klikime nje shites mund te filloje menjehere shitjen pa lodhje dhe pa stress.

Per Konsumatorin

Avantazhi i tregut shumë shitës për konsumatorët gjithashtu nuk është i padëgjueshëm. Në një platformë të tillë, konsumatorët marrin shumë zgjedhje për një produkt të caktuar. Më shumë tregtarë, më shumë produkte, dhe më shumë zgjedhje!

Transporti gati

Ne ofrojmë shërbim të shpejtë transporti. Ne Tirane brenda 24 orëve ,dhe jo me shume se 3 dite ne territorin Shqiptar,përveç situatave të veçanta, ju vetëm duhet të prisni rreth 3-5 ditë pune për të marrë porosine tuaj. Partnerët tanë të transportit gjithashtu sigurojnë tarifa konkurruese dhe dorëzimin e pakos të sigurte dhe në kohë.

Kurse më shumë, fito më lehtë, Superdyqani.com eshte I priveligjuar për të ofruar çmimin më të mirë dhe shërbimin më të mirë për të gjithë klientët tanë. Ne jemi gjithashtu të përkushtuar që të bëhemi

Prandaj, ne përpiqemi që të mbajmë nivelin më të lartë të kënaqësisë dhe sigurisë së konsumatorëve përmes ofrimit të konsultimeve të shërbimit të mirënjohur dhe të sjellshëm, shërbimeve efikase të transportit, si dhe zbatimit të zgjidhjeve të pagesave të sigurta siç janë HackerSafe, TrustWave dhe PayPal. Kjo është evidente në rritjen e numrit të klientëve besnikë që marrim nga e gjithë bota.

Ekipi

Superdyqani.com ka nje ekip te specializuar ne zhvillimin i biznesit, shitjes dhe marketingut, e-commerce, web design, programimim,

Punonjësit që qëndrojnë mbrapa www.SuperDyqani.com vazhdimisht përpiqen të përmirësojnë dhe të zhvillojnë funksionalitetin e saj pa paguar kostot e larta.

Konsulentët tanë të shitjeve teknike janë gjithmonë të gatshëm t'ju ndihmojnë me kërkesat e produkteve që mund të keni

Oraret e shërbimit të klientit

9:00 - 19:30 E hënë - e premte

9:00 - 15:00 E shtunë

Email: Info@superdyqani.com

VendNdodhja:

Rruga Lule Bore

Apartamenti 5 / Hyrja 5

Plazh /Durres Shqiperi

Tel: +355 69 6255868

Tel: +355 67 2349388