Këmishë me menge te shkurtera

Write a review
1,800 Lekë
D100
In Stock
+

kemishe jeshile me menge te shkurtera shume e bukur

Materiali: 100% pambuk

Marka: s.Oliver 

Origjinale dhe me cilësi të lartë


Marka:
S Oliver
Ngjyra:
Jeshile
Gjendja:
Produkt i Ri
Kthime & Ndërrime:
Ndërrime Brenda 7 Ditëve

Veshje

Etiketë:
Me Etiketë
Materiali Kryesor:
Pambuk

No reviews found

1,500 Lekë
Masa: XL
2,000 Lekë
Masa: L, L-XL
2,500 Lekë
Masa: L, L-XL
1,800 Lekë
Masa: L-XL
2,400 Lekë
Masa: L

Produkte Të Rastit

3,200 Lekë
Masa: 3XL
1,500 Lekë
Masa: S, XL
1,200 Lekë
Masat Femije: 104/ 4 Vjec, 116/ 6 Vjec, 122/ 7 Vjec, 158/ 13 Vjec
2,200 Lekë
Masa: M, M-L
1,500 Lekë
Masa: S-M, M, M-L