Kemishe menge te gjata (Dyqan Online)

Kemishe menge te gjata

1,800 Lekë
A114
In Stock
+

kemishe e holl dhe me menge te gjata

material cilesor 

xhepa me kopsa ne te dyja anet

Marka:
S Oliver
Ngjyra:
Portokalli
Gjendja:
Produkt i Ri
Kthime & Ndërrime:
Ndërrime Brenda 7 Ditëve

Veshje

Etiketë:
Me Etiketë
Mëngë:
Të gjata

Nuk u gjet asnjë

Vlerësimi Juaj
1,500 Lekë
Masa: XL
2,000 Lekë
Masa: L, L-XL
1,800 Lekë
Masa: L-XL
2,400 Lekë
Masa: L

Produkte Të Rastit

1,600 Lekë
Masa: S, S-M
1,600 Lekë
Masat Femije: 152/ 12 Vjec, 164/ 14 Vjec
1,400 Lekë
Masa: M-L, L
850 Lekë
Masat Femije: 104/ 4 Vjec
1,490 Lekë