2,400 Lekë
SD162
In Stock
+

kemishe cilesore me kuadrate dhe menge te gjata

ngjyra portokalli e hapur

Marka:
S Oliver
Ngjyra:
Portokalli
Gjendja:
Produkt i Ri
Kthime & Ndërrime:
Ndërrime Brenda 7 Ditëve

Veshje

Etiketë:
Me Etiketë

No reviews found

1,500 Lekë
Masa: XL
2,000 Lekë
Masa: L, L-XL
2,500 Lekë
Masa: L, L-XL
1,800 Lekë
Masa: L-XL
2,400 Lekë
Masa: L

Produkte Të Rastit

800 Lekë
Masat Femije: 134/ 9 Vjec, 140/ 10 Vjec, 152/ 12 Vjec
1,250 Lekë
Masat Femije: 140/ 10 Vjec, 146/ 11 Vjec, 152/ 12 Vjec, 158/ 13 Vjec, 164/ 14 Vjec
1,600 Lekë
Masa: M, L
1,000 Lekë
Masa: M, M-L