Kemishe per Djem me kuadrata te vegjel

Write a review
1,200 Lekë
KD620
In Stock
+

kemishe per djem nga marions, me xhepa ne te dyja anet dhe kuadrate te vegjel dhe menge te gjata


Marka:
Marions
Ngjyra:
E Bardhë
Gjendja:
Produkt i Ri
Kthime & Ndërrime:
Ndërrime Brenda 7 Ditëve

Veshje

Etiketë:
Me Etiketë
Mëngë:
Të gjata

No reviews found

1,000 Lekë
Masat Femije: 146/ 11 Vjec, 164/ 14 Vjec
1,000 Lekë
Masat Femije: 134/ 9 Vjec, 140/ 10 Vjec
900 Lekë
Masat Femije: 104/ 4 Vjec
900 Lekë
Masat Femije: 98/ 3 Vjec
900 Lekë
Masat Femije: 92/ 2 Vjec
800 Lekë
Masat Femije: 104/ 4 Vjec

Produkte Të Rastit

3,000 Lekë
Masa: M
1,900 Lekë
Masa: XL
2,000 Lekë
Masa: S, S-M
2,600 Lekë
Masa: M
1,400 Lekë
Masa: M, M-L
1,600 Lekë
Masa: L, L-XL