1,000 Lekë
KD600
In Stock
+

Kemishe me menge te gjata dhe xhep ne anen e majte

Produkt cilesor  nga Marions

Marka:
Marions
Ngjyra:
Shumëngjyrësh
Gjendja:
Produkt i Ri
Kthime & Ndërrime:
Ndërrime Brenda 7 Ditëve

No reviews found

1,000 Lekë
Masat Femije: 146/ 11 Vjec, 164/ 14 Vjec
1,000 Lekë
Masat Femije: 134/ 9 Vjec, 140/ 10 Vjec
900 Lekë
Masat Femije: 104/ 4 Vjec
900 Lekë
Masat Femije: 98/ 3 Vjec
900 Lekë
Masat Femije: 92/ 2 Vjec
800 Lekë
Masat Femije: 104/ 4 Vjec

Produkte Të Rastit

1,200 Lekë
Masat Femije: 140/ 10 Vjec, 146/ 11 Vjec, 152/ 12 Vjec, 158/ 13 Vjec, 164/ 14 Vjec
2,000 Lekë
Masa: S, S-M, XXL
2,500 Lekë
Masa: XS-S, S, S-M, M
2,600 Lekë
Masa: M
3,000 Lekë
Masa: M, M-L