1,500 Lekë
KD56
In Stock
+

Xhubox shume e ibukur dhe cilesor

pa menge me hapje nga para me zinxhir , dhy xhepa me mbyllje me zinxhir dhe nje xhep tjeter ne anen e majte siper


Masa : 13(13-21)

Marka:  Himunssa 


No reviews found

1,800 Lekë
Masat Femije: 134/ 9 Vjec, 146/ 11 Vjec, 158/ 13 Vjec
1,800 Lekë
Masat Femije: 152/ 12 Vjec
1,800 Lekë
Masat Femije: 152/ 12 Vjec, 158/ 13 Vjec
1,600 Lekë
Masat Femije: 146/ 11 Vjec, 158/ 13 Vjec
1,000 Lekë
Masat Femije: 140/ 10 Vjec

Produkte Të Rastit

1,700 Lekë
Masa: M-L, L
2,500 Lekë
Masa: XXL-3XL, 3XL
6,500 Lekë
Masa: M
2,400 Lekë
Masa: M-L, L
1,800 Lekë
Masa: S, M
1,750 Lekë
Masa: M-L, L, L-XL