Bluze e gjate per vajza

Write a review
1,250 Lekë
KD645
In Stock
+

Bluze me menge te shkurtera dhe e gjate per vajza

Prerje standarte  nga 12-14 vjec


No reviews found

800 Lekë
Masa: M
1,400 Lekë
Masat Femije: 152/ 12 Vjec, 158/ 13 Vjec, 164/ 14 Vjec
1,400 Lekë
Masat Femije: 152/ 12 Vjec, 158/ 13 Vjec, 164/ 14 Vjec
1,200 Lekë
Masat Femije: 128/ 8 Vjec, 134/ 9 Vjec, 140/ 10 Vjec, 146/ 11 Vjec, 152/ 12 Vjec
750 Lekë
Masat Femije: 98/ 3 Vjec, 116/ 6 Vjec, 128/ 8 Vjec
800 Lekë
Masat Femije: 80/ 1 Vjec, 86/ 1.5 Vjec, 92/ 2 Vjec

Produkte Të Rastit

2,600 Lekë
Masa: XXL-3XL, 3XL
1,000 Lekë
Masat Femije: 146/ 11 Vjec, 152/ 12 Vjec
2,600 Lekë
Masa: M, M-L
2,400 Lekë
Masa: 3XL, 4XL
2,500 Lekë
Masa: XXL-3XL, 3XL