Bluze ngjyre roze per vajza

Write a review
1,150 Lekë
KD641
In Stock
+

Bluze me menge te shkurtera dhe verore per vajza


Ngjyra:
Rozë
Gjendja:
Produkt i Ri
Kthime & Ndërrime:
Ndërrime Brenda 7 Ditëve

No reviews found

800 Lekë
Masa: M
1,400 Lekë
Masat Femije: 152/ 12 Vjec, 158/ 13 Vjec, 164/ 14 Vjec
1,400 Lekë
Masat Femije: 152/ 12 Vjec, 158/ 13 Vjec, 164/ 14 Vjec
1,200 Lekë
Masat Femije: 128/ 8 Vjec, 134/ 9 Vjec, 140/ 10 Vjec, 146/ 11 Vjec, 152/ 12 Vjec
750 Lekë
Masat Femije: 98/ 3 Vjec, 116/ 6 Vjec, 128/ 8 Vjec
800 Lekë
Masat Femije: 80/ 1 Vjec, 86/ 1.5 Vjec, 92/ 2 Vjec

Produkte Të Rastit

2,000 Lekë
Masa: M, L, XL, 4XL
1,450 Lekë
Masa: L, L-XL
1,200 Lekë
Masa: M, M-L
1,800 Lekë
Masa: XXL
2,400 Lekë
Masa: XL