Set komplet per vajza, tuta dhe bluze

Write a review
1,400 Lekë
KD506_CA8A
In Stock
+

Set veror per vajza,bluze dhe tuta

set shume i bukur per udhetime apo per gjate dites dhe mbremjeve verore


Marka:
Marions
Ngjyra:
Rozë
Gjendja:
Produkt i Ri
Kthime & Ndërrime:
Ndërrime Brenda 7 Ditëve

No reviews found

1,400 Lekë
Masat Femije: 152/ 12 Vjec, 158/ 13 Vjec, 164/ 14 Vjec
1,400 Lekë
Masat Femije: 152/ 12 Vjec, 158/ 13 Vjec, 164/ 14 Vjec
1,200 Lekë
Masat Femije: 128/ 8 Vjec, 134/ 9 Vjec, 140/ 10 Vjec, 146/ 11 Vjec, 152/ 12 Vjec
1,000 Lekë
Masat Femije: 140/ 10 Vjec, 146/ 11 Vjec, 152/ 12 Vjec, 158/ 13 Vjec, 164/ 14 Vjec
1,250 Lekë
Masat Femije: 128/ 8 Vjec, 134/ 9 Vjec, 140/ 10 Vjec, 146/ 11 Vjec
1,100 Lekë
Masat Femije: 128/ 8 Vjec, 134/ 9 Vjec, 140/ 10 Vjec, 146/ 11 Vjec, 152/ 12 Vjec, 158/ 13 Vjec

Produkte Të Rastit

1,800 Lekë
Masa: L, L-XL
1,800 Lekë
1,400 Lekë
Masat Femije: 158/ 13 Vjec
2,200 Lekë
Masa: M, M-L
2,200 Lekë
Masa: M-L, L
1,600 Lekë
Masa: L, L-XL