Triko per vajza me menge te gjata

Write a review
1,350 Lekë
KD63_8DB3
In Stock
+

Triko per vajza shume te bukura

hapje me kopsa nga para.

trokoja eshte cope jo shume e trashe dhe sugjerohet per ambjente me temperatura te ngrohta.

Materiali :96%viskoze 5%elastan


Ngjyra:
Blu

No reviews found

1,700 Lekë
Masat Femije: 152/ 12 Vjec
1,200 Lekë
Masat Femije: 116/ 6 Vjec, 122/ 7 Vjec, 128/ 8 Vjec, 134/ 9 Vjec, 140/ 10 Vjec, 146/ 11 Vjec, 152/ 12 Vjec
1,200 Lekë
Masat Femije: 116/ 6 Vjec, 122/ 7 Vjec, 128/ 8 Vjec, 134/ 9 Vjec, 140/ 10 Vjec, 152/ 12 Vjec
1,200 Lekë
Masat Femije: 116/ 6 Vjec, 122/ 7 Vjec, 128/ 8 Vjec, 130/ 8-9 Vjec, 140/ 10 Vjec, 146/ 11 Vjec, 152/ 12 Vjec
1,350 Lekë
Masat Femije: 146/ 11 Vjec, 152/ 12 Vjec, 158/ 13 Vjec, 164/ 14 Vjec

Produkte Të Rastit

2,200 Lekë
Masa: S, S-M, M
1,600 Lekë
Masa: L
1,600 Lekë
Masat Femije: 146/ 11 Vjec, 158/ 13 Vjec
1,800 Lekë
Masa: L-XL
2,400 Lekë
Masa: M-L, L
700 Lekë
Masa: L, L-XL