Tuta te Zeza me Dy Xhepa Para

950 Lekë
XR08
In Stock
+

Tuta te Zeza me Dy Xhepa Para

Pjesa e belit me llastik per tu pershtatur sa me lehte

Masa 134 "9Vjec"  Beli Min 27cm max 30 dhe gjatesia 83 cm

Marka Miss Corelli

Materiali: 95% Pambuk 5%Elastan


Gjendje Vetem 3 pale te te njetes mase   "134 "9Vjec" "

Marka:
Miss Corelli
Ngjyra:
E Zezë
Gjendja:
Produkt i Ri
Kthime & Ndërrime:
Jo Kthime & Jo Ndërrime

Nuk u gjet asnjë

Vlerësimi Juaj
900 Lekë
Masat Femije: 140/ 10 Vjec, 146/ 11 Vjec, 152/ 12 Vjec, 158/ 13 Vjec, 164/ 14 Vjec
800 Lekë
Masat Femije: 104/ 4 Vjec, 110 / 5 Vjec, 116/ 6 Vjec, 122/ 7 Vjec, 128/ 8 Vjec, 140/ 10 Vjec
800 Lekë
Masat Femije: 104/ 4 Vjec, 110 / 5 Vjec, 116/ 6 Vjec, 122/ 7 Vjec, 128/ 8 Vjec, 134/ 9 Vjec, 140/ 10 Vjec
800 Lekë
Masat Femije: 104/ 4 Vjec, 110 / 5 Vjec, 116/ 6 Vjec, 122/ 7 Vjec, 128/ 8 Vjec, 134/ 9 Vjec, 140/ 10 Vjec
800 Lekë
Masat Femije: 98/ 3 Vjec, 104/ 4 Vjec, 110 / 5 Vjec, 116/ 6 Vjec, 122/ 7 Vjec, 128/ 8 Vjec, 134/ 9 Vjec, 140/ 10 Vjec, 146/ 11 Vjec, 152/ 12 Vjec
750 Lekë
Masat Femije: 142/ 10-11 Vjec, 154/ 12-13 Vjec, 164/ 14 Vjec, 176/ 15-16 Vjec

Produkte Të Rastit

1,000 Lekë
Masat Femije: 116/ 6 Vjec, 128/ 8 Vjec, 134/ 9 Vjec, 140/ 10 Vjec, 152/ 12 Vjec
3,300 Lekë
Masa: L, XXL-3XL
1,500 Lekë
Masat Femije: 140/ 10 Vjec
2,700 Lekë
1,050 Lekë
Masat Femije: 98/ 3 Vjec