1,200 Lekë
KD656
In Stock
+

xhinse me stampim dhe qepje gjyesem lulje ne kemben e djathte, pak stil kauboj sepse vijne duke u zgjeruar der ne fund te këmbëz.

pjesa e belit ne te duha anet me pal kkastik qe te pershtaten sa me mire ne bel.

Masa 

Beli 27cm , shkon deri ne 30cm ..... Gjatesia 93cm

matjet mund te levizin maksimumi me 1 cm, vetem beli per shkak te pjeses se llastikut qe ka ne te dyja anet mund te levize pak me shume

materiali 100% pambuk

Ngjyra:
Blu
Kthime & Ndërrime:
Ndërrime Brenda 7 Ditëve

Veshje

Lloji i Prerjes:
E Gjerë

No reviews found

900 Lekë
Masat Femije: 140/ 10 Vjec, 146/ 11 Vjec, 152/ 12 Vjec, 158/ 13 Vjec, 164/ 14 Vjec
800 Lekë
Masat Femije: 104/ 4 Vjec, 110 / 5 Vjec, 116/ 6 Vjec, 122/ 7 Vjec, 128/ 8 Vjec, 140/ 10 Vjec
800 Lekë
Masat Femije: 104/ 4 Vjec, 110 / 5 Vjec, 116/ 6 Vjec, 122/ 7 Vjec, 128/ 8 Vjec, 134/ 9 Vjec, 140/ 10 Vjec
800 Lekë
Masat Femije: 104/ 4 Vjec, 110 / 5 Vjec, 116/ 6 Vjec, 122/ 7 Vjec, 128/ 8 Vjec, 134/ 9 Vjec, 140/ 10 Vjec
1,400 Lekë
Masat Femije: 152/ 12 Vjec, 158/ 13 Vjec, 164/ 14 Vjec
1,400 Lekë
Masat Femije: 152/ 12 Vjec, 158/ 13 Vjec, 164/ 14 Vjec

Produkte Të Rastit