Xhinse per vajza slim fit

Write a review
800 Lekë
KD652
In Stock
+

Xhinse per vajza slim fit.

Ngjyra Mund te Ndryshoje pak, kjo per shkak te dritave qe nderhyne kur eshte bere foto.

pjesa e belit nga brenda eshte me llastik dhe mund te pershtaten fare mire si te ishin TUTA

xhinset jane dhe pak elastike

Marka:
Espii
Ngjyra:
Blu
Gjendja:
Produkt i Ri
Kthime & Ndërrime:
Ndërrime Brenda 7 Ditëve

Veshje

Etiketë:
Me Etiketë
Mënyra e Larjes:
Lexo Etiketën
Temperatura e Larjes:
Max 30 Gradë

No reviews found

900 Lekë
Masat Femije: 140/ 10 Vjec, 146/ 11 Vjec, 152/ 12 Vjec, 158/ 13 Vjec, 164/ 14 Vjec
800 Lekë
Masat Femije: 104/ 4 Vjec, 110 / 5 Vjec, 116/ 6 Vjec, 122/ 7 Vjec, 128/ 8 Vjec, 140/ 10 Vjec
800 Lekë
Masat Femije: 104/ 4 Vjec, 110 / 5 Vjec, 116/ 6 Vjec, 122/ 7 Vjec, 128/ 8 Vjec, 134/ 9 Vjec, 140/ 10 Vjec
800 Lekë
Masat Femije: 104/ 4 Vjec, 110 / 5 Vjec, 116/ 6 Vjec, 122/ 7 Vjec, 128/ 8 Vjec, 134/ 9 Vjec, 140/ 10 Vjec
800 Lekë
Masat Femije: 98/ 3 Vjec, 104/ 4 Vjec, 110 / 5 Vjec, 116/ 6 Vjec, 122/ 7 Vjec, 128/ 8 Vjec, 134/ 9 Vjec, 140/ 10 Vjec, 146/ 11 Vjec, 152/ 12 Vjec
750 Lekë
Masat Femije: 142/ 10-11 Vjec, 154/ 12-13 Vjec, 164/ 14 Vjec, 176/ 15-16 Vjec

Produkte Të Rastit

1,200 Lekë
Masat Femije: 164/ 14 Vjec
3,000 Lekë
Masa: L, L-XL
2,400 Lekë
Masa: XXL, 3XL
1,100 Lekë
Masat Femije: 98/ 3 Vjec
1,200 Lekë
Masat Femije: 140/ 10 Vjec, 164/ 14 Vjec