1,900 Lekë
SH17
In Stock
+

Shall i gjate per femra 

cope e holle dhe cilesore

Permasat : 90Cm x 200Cm

Ngjyra:
E Bardhë
Gjendja:
Produkt i Ri
Kthime & Ndërrime:
Ndërrime Brenda 7 Ditëve

No reviews found

Produkte Të Rastit

1,800 Lekë
Masa: L-XL, XL
2,000 Lekë
Masa: L, L-XL
1,800 Lekë
Masat Femije: 152/ 12 Vjec
900 Lekë
Masat Femije: 92/ 2 Vjec