Kanatjere e Kuqe Difekt rrypi

700 Lekë
ZERO Mesazh
GB58
In Stock
+

Kanatjere e kuqe 

shitet si produkt me difekt sepse i eshte shkeputur njeri rryp

mjafton nje gjilpere , 10cm fije peri e kuqe  dhe 3 minuta kohe per ta riparuar

Masa 38 

Marka:
Zero
Ngjyra:
E Kuqe
Gjendja:
Produkt me Difekt
Kthime & Ndërrime:
Jo Kthime & Jo Ndërrime

Veshje

Masa NR:
38
Sistemi i Masës:
Gjermane
Etiketë:
Me Etiketë

Nuk u gjet asnjë

Vlerësimi Juaj
700 Lekë
Masa: XXL, XXL-3XL
Bluze e bardhe me flutur
- 75%
2,800 Lekë 700 Lekë
Masa: XXL-3XL
500 Lekë
Masa: M-L, L
700 Lekë
Masa: L, L-XL
700 Lekë
Masa: L-XL, XL

Produkte Të Rastit

700 Lekë
Masa: XXL, XXL-3XL
1,400 Lekë
Masa: M, M-L
1,500 Lekë
Masat Femije: 116/ 6 Vjec, 134/ 9 Vjec
1,700 Lekë
Masa: XXL, XXL-3XL
Netis E1+ 300Mbps Wireless N Range Extender
- 16%
3,200 Lekë 2,700 Lekë