Kemishe e zeze me shirit anash

Write a review
1,300 Lekë
In Stock
+

Kemishe ngjyre e zeze me menge te gjata dhe super e holle per dite te ngrohta

Marka S Oliver

Masa 36 

Marka:
S Oliver
Ngjyra:
E Zezë
Gjendja:
Produkt i Ri
Kthime & Ndërrime:
Ndërrime Brenda 7 Ditëve

No reviews found

1,800 Lekë
Masa: M, M-L
1,450 Lekë
Masa: M, M-L
1,600 Lekë
Masa: M, M-L
1,800 Lekë
Masa: L-XL
1,800 Lekë
Masa: M, M-L
1,800 Lekë
Masa: M-L, L

Produkte Të Rastit

1,100 Lekë
Masat Femije: 128/ 8 Vjec
1,200 Lekë
Masa: S-M, M, M-L
2,500 Lekë
Masa: L-XL, XL
1,600 Lekë
Masa: M, M-L