1,600 Lekë
ZERO Mesazh
FU07
In Stock
+

Fund i bardhe me Leoprint ngjyre vishnje  dhe xhepa ne  ne pjesen e perparme. pjesa e belit me llastik

Beli 40 cm Gjatesia 58cm

Marka Zero

Marka:
Zero
Ngjyra:
E Bardhë
Gjendja:
Produkt i Ri
Kthime & Ndërrime:
Ndërrime Brenda 7 Ditëve

No reviews found

2,200 Lekë
Masa: M, M-L
1,300 Lekë
Masa: S, S-M
2,000 Lekë
1,900 Lekë
Masa: XL
2,200 Lekë
Masa: S, S-M
2,200 Lekë
Masa: S, S-M