Body i kuq eleagnce dhe cilesi

Write a review
2,000 Lekë
AM001
In Stock
+

Body i kuq, super eleganc dhe cilesor

masa Gjendje nr 38 

cmimi i sugjeruar 49.99 euro

Marka:
S Oliver
Ngjyra:
E Kuqe
Gjendja:
Produkt i Ri
Kthime & Ndërrime:
Ndërrime Brenda 7 Ditëve

Veshje

Masa NR:
38
Etiketë:
Me Etiketë

No reviews found

1,600 Lekë
Masa: 3XL
2,600 Lekë
Masa: M, XXL-3XL

Produkte Të Rastit

1,500 Lekë
Masat Femije: 140/ 10 Vjec, 142/ 10-11 Vjec
2,400 Lekë
Masa: L, L-XL
1,300 Lekë
Masa: XL
1,150 Lekë
Masat Femije: 142/ 10-11 Vjec