Pantallona te zeza per femra

Write a review
1,500 Lekë
XR16
In Stock
+

Masa Xl  Beli 42cm   gjatesia 104 cm

Produkti vjen pa etiketat origjinale.

produkti eshte i ri dhe i paperdorur

Ngjyra:
E Zezë
Gjendja:
Produkt i Ri
Kthime & Ndërrime:
Ndërrime Brenda 7 Ditëve

No reviews found

1,200 Lekë
Masa: M, M-L, L
1,700 Lekë
Masa: M
2,000 Lekë
Masa: XXL-3XL, 3XL
2,000 Lekë
2,000 Lekë
Masa: S

Produkte Të Rastit

3,800 Lekë
Masa: L
1,400 Lekë
Masa: L, L-XL
900 Lekë
Masat Femije: 104/ 4 Vjec
1,600 Lekë
Masa: XL, XXL-3XL