Çmimi Mungon
ZERO Mesazh
XR15
In Stock

Tutat Jane te reja , por gjate transporit dhe zhvendosjes njera nga lidheset ka pesuar demtim.Mund ta shikoni ne foto

Tutat jane material teper cilesor. 

Marka Zero

Masa M   

Beli 37cm   Gjatesia 98 cm, perafersisht

Marka:
Zero
Ngjyra:
E Zezë
Gjendja:
Produkt i Ri
Kthime & Ndërrime:
Ndërrime Brenda 7 Ditëve

Veshje

Masa NR:
36
Sistemi i Masës:
Gjermane

No reviews found

Çmimi Mungon
Masa: S-M, M

Produkte Të Rastit

850 Lekë
Masat Femije: 104/ 4 Vjec
1,600 Lekë
Masa: M, L
1,400 Lekë
Masat Femije: 128/ 8 Vjec, 134/ 9 Vjec, 140/ 10 Vjec, 146/ 11 Vjec, 152/ 12 Vjec, 158/ 13 Vjec, 164/ 14 Vjec
1,350 Lekë
Masat Femije: 146/ 11 Vjec, 152/ 12 Vjec, 158/ 13 Vjec, 164/ 14 Vjec
1,200 Lekë
Masat Femije: 140/ 10 Vjec, 146/ 11 Vjec, 152/ 12 Vjec, 158/ 13 Vjec, 164/ 14 Vjec