2,000 Lekë
XR02
In Stock
+

Tuta verore te holla dhe  perdorim te perditshem

Marka Street One

masa S/M

 Beli 36cm   Gjatesia 88cm

Beli pershtatet deri ne 40cm pasi jane me llastik 

Larja ne 30 Grade

Dhe i ktheni mbrasht parase ti lani

Marka:
Street One
Ngjyra:
E Zezë
Gjendja:
Produkt i Ri
Kthime & Ndërrime:
Ndërrime Brenda 7 Ditëve

No reviews found

Produkte Të Rastit

1,700 Lekë
Masa: L
1,600 Lekë
Masat Femije: 128/ 8 Vjec, 158/ 13 Vjec
1,000 Lekë
Masat Femije: 98/ 3 Vjec
2,500 Lekë
Masa: L
5,800 Lekë
Masa: L, L-XL