Xhinsa te Kuq per femra

Write a review
2,600 Lekë
FS65
In Stock
+

Xhinse te kuqe dhe pak elastike

Masa: S/M

Produkti eshte i njejte si masa M ashtu dhe masa S

beli 36 cm gjatesia 102 cm

Produktit i Mungojne Etiketat Origjinale

Ngjyra:
E Kuqe
Gjendja:
Produkt i Ri
Kthime & Ndërrime:
Ndërrime Brenda 7 Ditëve

No reviews found

3,500 Lekë
Masa: M
2,500 Lekë
Masa: M
3,100 Lekë
Masa: L

Produkte Të Rastit

2,000 Lekë
Masa: M, L, XL, 4XL
1,600 Lekë
Masat Femije: 146/ 11 Vjec, 158/ 13 Vjec
1,200 Lekë
Masat Femije: 110 / 5 Vjec
1,150 Lekë
Masat Femije: 152/ 12 Vjec, 154/ 12-13 Vjec