Xhinse per femra -Difekt i vogel

Write a review
1,400 Lekë
ZERO Mesazh
J102
In Stock
+

Xhinset jane origjinale te reja dhe  te paveshura.

ngjyra blu e hapur

Mbetur Vetem pala e fundit

Diku gjate transportit jane demtuar tek pjesa e rrypit pas, 

por per dike me pak fantazi dhe qe di te perdore gjilperen eshte nje super blerje.

Ky produkt nuk mund te kthehet apo nderrohet

Masa W40/L32 = Beli 42 cm gjatesia 104 cm

cmimi i sugjeruar 59.99 euro plus

Marka:
Zero
Ngjyra:
Blu
Gjendja:
Produkt i Ri
Kthime & Ndërrime:
Jo Kthime & Jo Ndërrime

Veshje

Sistemi i Masës:
Gjermane
Etiketë:
Me Etiketë

No reviews found

1,200 Lekë
Masa: M, M-L, L
1,700 Lekë
Masa: M
1,700 Lekë
Masa: S-M, M
1,900 Lekë
Masa: S-M, M
1,600 Lekë
Masa: L
1,500 Lekë

Produkte Të Rastit

1,800 Lekë
Masa: L, L-XL
2,600 Lekë
Masa: M-L, L
1,000 Lekë
Masat Femije: 92/ 2 Vjec
1,600 Lekë
Masat Femije: 128/ 8 Vjec, 158/ 13 Vjec
1,600 Lekë
Masat Femije: 92/ 2 Vjec, 98/ 3 Vjec