Veshje Sendilje me Ngrohje 12 Volt

2,500 Lekë
5 Ditë
Çmimi: 200 Pikë
Shpërblim: 8 Pikë
6 Copë
+

Veshje  Sendilje me Ngrohje qe punojne me 12 volt

te sigurta 

vijne me kater shtresa


Ngjyre e Zeze

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Komento dhe Vlerëso


  • Brenda Qytetit - 100 - 200 Leke Lekë
  • Jashte Qytetit - Nga 300-400 Lekë
  • Shqiperi  > Kosove  3 - 4 Euro
  • Kosove   >  Shqiperi 3 - 4 Euro

  • Paguaj Korrierin
  • Visa dhe MasterCard
  • Transferte bankare
  • Paypal

Garanci Ne produkte

Historik Blerjesh

Kthime Dhe Nderrime

Menyra te ndryshme pagese

Cmimet me te mira ne treg

Blerje online te Sigurta

Çdo blerje e Juaja është e Siguruar 100% Deri ne Vlerën 100 Euro