15,000 Lekë
5 Ditë
Çmimi: 1200 Pikë
Shpërblim: 48 Pikë
80 Copë
+

Specifikoni modelin e makines tuaj ne porosi 
Opel Astra H 1.4 1364/ 66/90 03/2004 - 12/2016 0035/031;0035/ADB;0035/ALS
Opel Astra H L48 1.6 1598/ 77/105 03/2004 - 12/2016 0035/033;0035/ADC
Opel Astra H 1.8 1796/ 92/125 03/2004 - 12/2016 0035/034;0035/ADD
Opel Astra H 1.7 CDTI 1686/ 59/80 03/2004 - 12/2016 0035/030;0035/ACV
Opel Astra H 1.7 CDTI 1686/ 74/100 03/2004 - 12/2016 0035/032;0035/ACW;0035/AMG
Opel Astra H 2.0 Turbo 1998/ 125/170 03/2004 - 12/2016 0035/035;0035/ADE
Opel Astra H 2.0 Turbo 1998/ 147/200 09/2004 - 12/2016 0035/039;0035/ADF;0035/AME
Opel Astra H 1.9 CDTI 1910/ 110/150 09/2004 - 12/2016 0035/540;0035/ACZ;0035/AML
Opel Astra H Caravan 1.4 1364/ 66/90 08/2004 - 12/2016 0035/041;0035/ADP;0035/ADQ
Opel Astra H Caravan L35 1.6 1598/ 77/105 08/2004 - 12/2016 0035/042;0035/ADR;0035/ADS
Opel Astra H Caravan 1.8 1796/ 92/125 08/2004 - 12/2016 0035/043;0035/ADT;0035/ADU
Opel Astra H Caravan 2.0 Turbo 1998/ 125/170 08/2004 - 12/2016 0035/044;0035/ADW
Opel Astra H Caravan 2.0 Turbo 1998/ 147/200 09/2004 - 12/2016 0035/045;0035/ADX;0035/AKD
Opel Astra H Caravan 1.7 CDTI 1686/ 59/80 08/2004 - 12/2016 0035/046;0035/ADH
Opel Astra H Caravan 1.7 CDTI 1686/ 74/101 08/2004 - 12/2016 0035/047;0035/ADI;0035/ADJ
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI 1910/ 110/150 09/2004 - 12/2016 0035/049;0035/ADM;0035/AKC
Opel Astra H 1.9 CDTI 16V 1910/ 88/120 04/2004 - 12/2016 0035/539;0035/ACY;0035/AMK
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI 16V 1910/ 88/120 08/2004 - 12/2016 0035/048;0035/ADL;0035/AKB
Opel Astra H GTC 2.0 Turbo 1998/ 147/200 03/2005 - 12/2016 0035/552;0035/563;0035/AEH
Opel Astra H GTC 1.4 1364/ 66/90 03/2005 - 12/2016 0035/546;0035/557;0035/AED
Opel Astra H GTC L08 1.6 1598/ 77/105 03/2005 - 12/2016 0035/547;0035/558;0035/AEE
Opel Astra H GTC 1.8 1796/ 92/125 03/2005 - 12/2016 0035/548;0035/559;0035/AEF
Opel Astra H GTC 2.0 Turbo 1998/ 125/170 03/2005 - 12/2016 0035/551;0035/562;0035/AEG
Opel Astra H GTC 1.7 CDTI 1686/ 74/101 03/2005 - 12/2016 0035/550;0035/561;0035/ADZ
Opel Astra H GTC 1.9 CDTI 16V 1910/ 88/120 03/2005 - 12/2016 0035/554;0035/565;0035/AEA
Opel Astra H GTC 1.9 CDTI 1910/ 110/150 03/2005 - 12/2016 0035/555;0035/566;0035/AEB
Opel Astra H Twintop 1.6 1598/ 77/105 09/2005 - 12/2016 0035/AAM
Opel Astra H Twintop 2.0 Turbo 1998/ 125/170 09/2005 - 12/2016 0035/AAO
Opel Astra H Twintop 2.0 Turbo 1998/ 147/200 09/2005 - 12/2016 0035/AAK
Opel Astra H Twintop 1.9 CDTI 1910/ 110/150 09/2005 - 12/2016 0035/AAL
Opel Astra H 1.3 CDTI 1248/ 66/90 08/2005 - 12/2016 0035/541;0035/ACU;0035/AMF
Opel Astra H Caravan 1.3 CDTI 1248/ 66/90 08/2005 - 12/2016 0035/542;0035/ADG
Opel Astra H 2.0 Turbo 1998/ 177/240 03/2005 - 12/2016 0035/AEJ
Opel Astra H 1.9 CDTI 1910/ 88/120 06/2004 - 12/2016 0035/539;0035/ACY;0035/AMK
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI 1910/ 88/120 09/2005 - 12/2016 0035/048;0035/ADL;0035/AKB
Opel Astra H 1.9 CDTI 1910/ 74/100 09/2005 - 12/2016 0035/570;0035/ACX;0035/AMJ
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI 1910/ 74/100 09/2005 - 12/2016 0035/571;0035/ADK;0035/AKA
Opel Astra H GTC 1.9 CDTI 1910/ 74/101 01/2006 - 12/2016 0035/569;0035/AEK
Opel Astra H GTC 1.3 CDTI 1248/ 66/90 04/2005 - 12/2016 0035/556;0035/567;0035/AEI
Opel Astra H Twintop 1.8 1796/ 103/140 09/2005 - 12/2016 0035/AAN
Opel Astra H 1.8 1796/ 103/140 01/2006 - 12/2016 0035/AAZ;0035/AMD
Opel Astra H GTC 1.8 1796/ 103/140 01/2006 - 12/2016 0035/ABA
Opel Astra H GTC 1.9 CDTI 1910/ 88/120 09/2005 - 12/2016 0035/554;0035/565;0035/AEA
Opel Astra H GTC 2.0 Turbo 1998/ 177/240 08/2005 - 12/2016 0035/568
Opel Astra H Caravan 1.8 1796/ 103/140 08/2005 - 12/2016 0035/AAY;0035/ADV
Opel Astra H 1.6 Turbo 1598/ 132/180 02/2007 - 12/2016 0035/AHH;0035/AMC
Opel Astra H Twintop 1.6 Turbo 1598/ 132/180 02/2007 - 12/2016 0035/AHC
Opel Astra H Caravan 1.6 Turbo 1598/ 132/180 02/2007 - 12/2016 0035/AHF
Opel Astra H GTC 1.6 Turbo 1598/ 132/180 02/2007 - 12/2016 0035/AHJ
Opel Astra H GTC 1.6 1598/ 85/116 12/2006 - 12/2016 0035/AHI
Opel Astra H 1.6 1598/ 85/116 12/2006 - 12/2016 0035/AHG;0035/AMB
Opel Astra H Caravan 1.6 1598/ 85/116 12/2006 - 12/2016 0035/AHD;0035/AHE
Opel Astra H Twintop 1.6 1598/ 85/116 12/2006 - 12/2016 0035/AHB
Opel Astra H 1.7 CDTI 1686/ 81/110 02/2007 - 12/2016 0035/AHK;0035/AMH
Opel Astra H GTC 1.7 CDTI 1686/ 81/110 02/2007 - 12/2016 0035/AHM
Opel Astra H Caravan 1.7 CDTI 1686/ 81/110 02/2007 - 12/2016 0035/AHO;0035/AIZ
Opel Astra H 1.7 CDTI 1686/ 92/125 02/2007 - 12/2016 0035/AHL;0035/AMI
Opel Astra H GTC 1.7 CDTI 1686/ 92/125 02/2007 - 12/2016 0035/AHN
Opel Astra H Caravan 1.7 CDTI 1686/ 92/125 02/2007 - 12/2016 0035/AHP;0035/AJZ
Opel Astra H Stufenheck 1.6 1598/ 85/116 02/2007 - 12/2016 0035/AIH
Opel Astra H Stufenheck 1.8 1796/ 103/140 02/2007 - 12/2016 0035/AII
Opel Astra H Stufenheck 1.3 CDTI 1248/ 66/90 02/2007 - 12/2016 0035/AIG
Opel Astra H Stufenheck 1.7 CDTI 1686/ 74/101 02/2007 - 12/2016 0035/AIP
Opel Astra H GTC 1.7 CDTI 1686/ 59/80 03/2005 - 12/2016 0035/549;0035/560;0035/ADY
Opel Astra H Stufenheck 1.7 CDTI 1686/ 81/110 02/2007 - 12/2016 0035/AKQ

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Komento dhe Vlerëso


  • Brenda Qytetit - 100 - 200 Leke Lekë
  • Jashte Qytetit - Nga 300-400 Lekë
  • Shqiperi  > Kosove  3 - 4 Euro
  • Kosove   >  Shqiperi 3 - 4 Euro

  • Paguaj Korrierin
  • Visa dhe MasterCard
  • Transferte bankare
  • Paypal

Garanci Ne produkte

Historik Blerjesh

Kthime Dhe Nderrime

Menyra te ndryshme pagese

Cmimet me te mira ne treg

Blerje online te Sigurta

Çdo blerje e Juaja është e Siguruar 100% Deri ne Vlerën 100 Euro

Të Ngjashëm