>blerjeonline-super-dyqani.jpg?1604510493

Shërbim i pamjaftueshëm ? 

Jo tek SuperDyqani. Qofshin këto të drejta shkëmbimi,ndërrimi, këshilla miqësore apo dicka rreth çmimit apo produktit. Ne bëjmë gjithçka për tu siguruar që ju të shijoni blerjen tuaj. Falë dizajnit miqësor të platformës tonë, ju mund të gjeni artikullin që dëshironi dhe ofertat tona aktuale pa ndonjë problem. Shërbimi i klientit do të jetë gjithmonë pranë jush për te ju bërë të ndiheni si në shtëpi me ne. Në sondazhet e klientëve, stafi ynë vlerësohet rregullisht si veçanërisht miqësor. Në të gjitha blerjet ne ju ofrojmë shërbimin e kryerjes së pagesave me para në dorë "Paguaj Në Dorëzim". Ne gjithashtu ju japim një garanci këmbimi 7-14-ditore për një blerje "Lexo Kushtet Dhe Termat E Shitësit. Ne jemi gjithashtu të lumtur të lëshojmë karta dhuratë të çdo shume për ju. Gjërat e bukura duhet të jenë të përballueshme për të gjithë. Kjo është ajo për të cilën ne qëndrojmë. Blerësit tanë dhe ekipi ynë krijues i dizenjatorëve dinë të zbatojnë trendet shpejt dhe në një mënyrë tërheqëse , duke mbajtur gjithmonë një vëzhgim për çmimin më të lirë. Ne i informojmë klientët tanë rregullisht në lidhje me ofertat dhe promovimet aktuale me broshura reklamuese tërheqëse.