Ngjyrat që vishni ndikojnë në të përditshmen tuaj

08/07/2020
by

Kjo është vërtetuar shkencërisht dhe psikologjikisht që lloji i ngjyrave që vishni ndikon në gjendjen shpirtërore.
Vishni këto ngjyra nëse dëshironi të ndjeheni në një mënyrë të caktuar!

E Kuqja

Vishni të kuqe nëse dëshironi vëmendje. Kur jeni gati të bëni diçka pasionante, si të shkoni në një takim, në një darke ose gati të bëni një fjalim për tu mbajtur mend, vishni të kuqe sepse ju jep energji.

e%20kuqja.jpg?1594251555383

Portokallia

Vishni portokalli nëse doni të ndjeheni me të ri. Portokallia rrit vitalitetin dhe energjinë por nuk është aq e fuqishme sa e kuqja. Nëse doni të ndjeheni entuziast dhe ri, vishni portokalli.

orange-accessories-for-womens.jpg?159425

E Verdha

Vishni të verdhë nëse doni të ndjeheni të lumtur dhe spontan. Unë do të ju rekomandoja të vishni të verdhë nëse do të uleni me një grup të madh miqsh. 
Veshja e verdhë do ti bëjë njerëzit te ju afrohen. nëse dëshironi të bëni miq, vishni të verdhë.

20150403-20150330-shutterstock_245483428

Jeshile

Vishni jeshile për tu ndjerë të freskët  dhe shëndetshëm. jeshilja simbolizon fillimet e reja, pasurinë dhe rritjen. vishni te jeshile nëse doni të frymëzoni njerëz të tjerë 
ose kur punoni dhe beni sport.Jeshilja është e lidhur edhe me sigurinë dhe relaksimin.

GREEN1.jpg?1594252104520

Bluja

Vishni blu për tu ndjerë të relaksuar dhe të sigurtë. bluja është një ngjyrë shumë e besueshme dhe sa herë që dëshironi të keni një ditë per veten, 
apo doni qetësi shpirtërore apo keni nevojë të qetësoni ankthet tuaja rreth diçkaje, vishni blu.

bluja-ngjyr.PNG?1594253378961

Rozë

Vishni ngjyrën roze për tu ndjerë lozonjar dhe dinamik . si e verdha dhe ngjyra rozë ju ben më të afrueshëm me njerëzit, por në një mënyrë më terheqese dhe romantike.

ahr535jo3cnepwq2u5da.jpg?1594252905507

Vjollcë

Vishni ngjyre vjollcë për tu ndjere kreativ. vjollca është një ngjyrë misterioze, kështu që me këtë vijnë ide dhe frymëzime unike që presin të ndjehen nga ju! 
Vjollca është gjithashtu e lidhur me mbretërinë, kështu që vishni vjollcë nëse dëshironi të ndjeheni gjithashtu luksoz dhe te madherishëm.

vjollce-ngjyr.PNG?1594253270630

Kafe

ëishni kafe për tu ndjerë më të qëndrueshëm. kafja është ngjyra e tokës,  kafja gjithashtu na bën të dukemi më inteligjent dhe më orator

kafe-ngjyr.PNG?1594253296949

E Zeza

Vishni të zezë për tu ndjerë të fuqishëm. pushteti përfshin të ndjeheni elegant pa aprovimin e njerëzve, fuqia do të thotë të qëndrosh i vërtetë dhe te kesh klas. 
E zeza do të thotë që ju jeni të gjithë në lidhje me biznesin dhe punë serioze.

ezeza-ngjyr.PNG?1594253434947

E Bardhë

Vishni të bardhë nëse keni nevojë për të pastruar mendjen tuaj. veçanërisht nëse jeni të shpërqendruar dhe keni nevojë të hiqni stresin, 
të ktheheni në themelet dhe vështrimin minimal mund te ju bëjë të ndjeheni të pastër dhe të rifreskuar.

1466106072-hbz-all-white-outfits-00-inde

Grija

Vishni gri për tu ndjerë më të vjetër. grija është një ngjyrë shumë e pjekur, e rezervuar dhe me përgjegjësi, kjo është arsyeja pse është një ngjyrë e zakonshme në punë. 
megjithatë  grija  nuk është aq e afrueshme, dhe nuk rrit gjendjen shpirtërore,
 Grija ju bën  të ndiheni te rregullt dhe profesional.

grija.PNG?1594253324524Produktet tona ne kategorine Fashion


Dyqan blejre online fashion

Komentet

jeshilja
E zeza
Grija fix për mua
Bluja :)
Vlerësimi Juaj