Contacts

Address:

3993 Hanover Street,
New York, NY 10016

Email:

Phone number:

+1 917-722-7425
(call is free)
Working hours of the online store consultants:

10 am — 6 pm

Monday to Friday

How to Reach Us

We are located near Hanover St. bus stop. Once you get off the bus, walk towards the bank and turn left by the entrance. Walk 200 meters and turn right. Now go down the street until you see the Demo Store sign. Enter the doors under this sign.

Informacion Rreth COVID-19

Për shkak të rekomandimeve të fundit të qeverisë në lidhje me shpërthimin e koronavirusëve në të gjithë Vendin, ne vendosëm të kufizojmë sasinë e stafit në departamentet tona të depove dhe transportit.

Në këto rrethana ekstreme, duke filluar nga kjo e hënë (16 mars) deri më 30 Prill, porositë që vendosni në dyqanin tonë mund të vonohen. Ju lutemi na kontaktoni përmes postës elektronike, Whatsapp dhe në numrin tonë të telefonit, kolegët tanë do të vazhdojnë ti përgjigjen pyetjeve tuaja. Ne vërtet vlerësojmë mirëkuptimin tuaj në këtë periudhë.