5fa2ea665f418.jpg?1604512442620

Dyqan online pa kosto dhe pa stres vetem ne platformen SuperDyqani.

Shtoni produktet tuaja në SuperDyqani dhe filloni ti shisni një publiku të ri. 

                                                                Apliko Menjehere  - Fillo TaniPërfitimet e shitjeve në platformen SuperDyqani


Ju jeni në kontroll te dyqanit tuaj online

Platforma SuperDyqani ju lejon të shtoni produktet tuaja, të vendosni çmimin dhe inventarin tuaj, dhe të menaxhoni porositë tuaja përmes ndërfaqes tonë Marketplace. Integrimi i API është gjithashtu i disponueshëm për shitës më të sofistikuar që kërkojnë të integrojnë plotësisht produktet, çmimet, inventarin dhe menaxhimin e porosive.


Ka edhe më shumë tek ne

Veshja është ende fokusi ynë kryesor, SuperDyqani po zgjerohet me shpejtësi në kategori të reja të tilla si Elektronika, BUKURI & SHËNDET, Mobiljet, Bizhuteri dhe më shumë!


Si të filloni shitjen në SuperDyqani


Bëni kërkesë për të qenë një shitës në SuperDyqani

Ngarkoni Produktet tuaja në dyqanin tuaj në platformen SuperDyqani

Filloni të shisni dhe të paguheni


Prezantimi i Platformes SuperDyqaniNjë platformë e fuqishme qe  e bën të përshtatshme dhe të shpejtë krijimin e nje dyqani personal ngarkimin e produkteve, inventarit dhe çmimeve tuaja.Brenda 24 oreve ju do te keni dyqanin tuaj online funksional.


Nje Panel dyqani miqesor ju jep mjetet për të menaxhuar porositë tuaja, për të konfirmuar dërgesat dhe për të komunikuar me klientët apo me suportin e platformes .


Një zgjidhje e plotë API përfitojnr te gjithe shitësit që duan një integrim të plotë në sistemin e tyre.Gjithçka që ju nevojitet për të zgjeruar lehtësisht biznesin tuaj dhe për të filluar shitjen e produkteve tuaja shpejt. Ne jemi këtu për ju!


  • Trajnim gjithëpërfshirës se si të shtoni produktet tuaja përmes platformës SuperDyqani
  • Mbështetje dhe asistencë e vazhdueshme teknike për operacionet e përditshme dhe shërbimin ndaj klientit
  • Zgjidhje e sigurt dhe e besuar për përpunimin e pagesave në internet
  • Tarifat e përpunimit të pagesave janë mbi ne
  • Zgjidhja kryesore për parandalimin e mashtrimit
  • Mundësitë për të nxjerrë në pah produktet tuaja: forume, blogje, rishikime produktesh dhe më shumë!

Apliko Tani