Hard Disk SSD per laptop dhe kompjuter

7,000 Lekë
In Stock
+
WD Green 240GB Internal PC SATA SDD Solid State Drive

Max Sequential Read Up to 540 MB/s

Max Sequential Write Up to 465 MB/s

Nuk u gjet asnjë

Vlerësimi Juaj

Produkte Të Rastit

2,600 Lekë
Masa: L, XL
750 Lekë
Masat Femije: 92/ 2 Vjec, 98/ 3 Vjec, 104/ 4 Vjec, 110 / 5 Vjec
1,000 Lekë
Masa: S, S-M
1,900 Lekë
Masa: S
1,200 Lekë
Masa: M, M-L, L
1,500 Lekë