Netis E1+ 300Mbps Wireless N Range Extender

Write a review
Çmimi ishte: 3,200 Lekë
2,700 Lekë
Ju Kurseni: 500 Lekë (16%)
- 16%
In Stock
+

  • Shpejtësi e shkëlqyeshme pa tel deri në 300Mbps
  • Modaliteti Range Extender zgjat mbulimin tuaj ekzistues pa tel për të eleminuar zonat e vdekura Wi-Fi
  • Modaliteti i Routerit për konfigurimin e siguruar të rrjetit të brendshëm nga një modem DSL ose kabllo
  • Treguesi Smart Signal ndihmon për të gjetur shtrirësin e intervalit në një vend të duhur
  • Butoni WPS për konfigurimin e shpejtë të zgjatësit për të lidhur ruterin tuaj kryesor brenda sekondave
  • Porta Ethernet që ofron lidhje shtesë me pajisjet me tel për hyrje në internet
  • Dizajn elegant i lëvizshëm me përshtatës të integruar të energjisë, ideal për udhëtime dhe përdorim shtëpiak

No reviews found

Produkte Të Rastit

3,500 Lekë
Masa: S
2,400 Lekë
Masa: XL
2,000 Lekë
Masa: S
2,000 Lekë
Masa: L
2,800 Lekë
Masa: S, M, XL, XXL
1,700 Lekë
Masa: L