List price: 19.00
7.00
You save: 12.00 (63%)
Save 63%
001
In stock
+
Our quantity discounts:
Quantity 2+
Price 13.00

Minimum quantity for "Palet Anastasia" is 1.

  • Masat Europjane

Top

Kthime & Ndërrime:
Vetem Nderrim Brenda 7 Diteve

No posts found

Write a review
[ Porosia Vjen Tek Ju Brenda 3 Ditëve]

Similar products

41.00
Informacion Rreth COVID-19

Për shkak të rekomandimeve të fundit të qeverisë në lidhje me shpërthimin e koronavirusëve në të gjithë Vendin, ne vendosëm të kufizojmë sasinë e stafit në departamentet tona të depove dhe transportit.

Në këto rrethana ekstreme, duke filluar nga kjo e hënë (16 mars) deri më 30 Prill, porositë që vendosni në dyqanin tonë mund të vonohen. Ju lutemi na kontaktoni përmes postës elektronike, Whatsapp dhe në numrin tonë të telefonit, kolegët tanë do të vazhdojnë ti përgjigjen pyetjeve tuaja. Ne vërtet vlerësojmë mirëkuptimin tuaj në këtë periudhë.