counter create hit
Luaj Dhe Fito

1,800 Lekë
5 Ditë
Çmimi: 150 Pikë
Shpërblim: 4 Pikë
FN15
1 Copë
+

Marka Zero

Masa 38

Informacione Shtesë

Gjendja:
Produkt i Ri
Marka:
Zero
Origjinaliteti:
Origjinal
Sistemi i Mases:
Gjermane
Super Fund, e kam blere :)
Komento dhe Vlerëso
  • Paguaj Korrierin
  • Visa dhe MasterCard
  • Transferte bankare
  • Paypal

Blerje online te Sigurta

Çdo blerje e Juaja është e Siguruar 100% Deri ne Vlerën 100 Euro

Të Ngjashëm

Fund Shumengjyresh per femra
Zbritje 70%
12,004 Lekë 3,600 Lekë
Fund per femra me qendisje
Zbritje 67%
10,803 Lekë 3,600 Lekë
Fund per femra Mbi Gju
Zbritje 52%
10,803 Lekë 5,161 Lekë
Fund Xhins per Femra
Zbritje 56%
9,603 Lekë 4,200 Lekë

Me Çmim Të Ngjashëm !

Bluze per Djem Nga s.Oliver
Zbritje 25%
2,400 Lekë 1,801 Lekë
Bluze me krahe te gjata per femra
Zbritje 25%
2,400 Lekë 1,801 Lekë
Bluze me krahe te shkurter
Zbritje 25%
2,400 Lekë 1,800 Lekë
Kapuc Per Meshkuj, Ngjyre Verdhe
Zbritje 15%
2,400 Lekë 2,040 Lekë
Bluze me vija per femra
Zbritje 40%
3,600 Lekë 2,160 Lekë
Shall per femra
Zbritje 25%
2,400 Lekë 1,800 Lekë
Kanatjere per meshkuj
Zbritje 13%
1,800 Lekë 1,559 Lekë
Shall i verdhe me lule
Zbritje 20%
2,400 Lekë 1,920 Lekë
Bluze Casual per djem
Zbritje 20%
2,400 Lekë 1,920 Lekë
Bluze me krahe te shkurtra
Zbritje 39%
3,360 Lekë 2,040 Lekë
Bluze e bardhe per femra
Zbritje 40%
3,600 Lekë 2,160 Lekë
Bluze me krahe te gjate
Zbritje 31%
3,120 Lekë 2,160 Lekë
Bluze Casual per Femra, Ngjyre Roze
Zbritje 50%
3,600 Lekë 1,800 Lekë
Bluza e bardhe per femra
Zbritje 50%
3,120 Lekë 1,559 Lekë
Kapele
Zbritje 35%
2,760 Lekë 1,800 Lekë