21.99
A121
In stock
+
  • List of Combinations
  • Masat Europjane

50

38


Masa në Gërma:
M

Top

Gjendja:
Produkt i Ri

Informacione Shtesë

Dergesa:
Shqiperi
Marka:
Triangle
Origjinaliteti:
Origjinal
Sistemi i Mases:
Gjermane
shume i bukur, do thoja fpershtatet fiks per moshen time 32-35
Write a review
[ Porosia Vjen Tek Ju Brenda 3 Ditëve]

Similar products

Informacion Rreth COVID-19

Për shkak të rekomandimeve të fundit të qeverisë në lidhje me shpërthimin e koronavirusëve në të gjithë Vendin, ne vendosëm të kufizojmë sasinë e stafit në departamentet tona të depove dhe transportit.

Në këto rrethana ekstreme, duke filluar nga kjo e hënë (16 mars) deri më 30 Prill, porositë që vendosni në dyqanin tonë mund të vonohen. Ju lutemi na kontaktoni përmes postës elektronike, Whatsapp dhe në numrin tonë të telefonit, kolegët tanë do të vazhdojnë ti përgjigjen pyetjeve tuaja. Ne vërtet vlerësojmë mirëkuptimin tuaj në këtë periudhë.