21.99
A110
In stock
+
  • List of Combinations
  • Masat Europjane

Materiali kryesor 1: 100% poliester
Rreshtimi 1: 100% poliester
Cikli delikate i larjes 30 °

Mos e hekurosni nxehtë, kini kujdes kur hekurosni me avull

Masa në Gërma:
S

Top

Gjendja:
Produkt i Ri

Informacione Shtesë

Marka:
Comma
Ngjyra:
Shumëngjyrëshe
Origjinaliteti:
Origjinal
Sistemi i Mases:
Gjermane
super, edhe pse po e mbaj ne raft sa te dali pranvera :)
Write a review
[ Porosia Vjen Tek Ju Brenda 3 Ditëve]

Similar products

Informacion Rreth COVID-19

Për shkak të rekomandimeve të fundit të qeverisë në lidhje me shpërthimin e koronavirusëve në të gjithë Vendin, ne vendosëm të kufizojmë sasinë e stafit në departamentet tona të depove dhe transportit.

Në këto rrethana ekstreme, duke filluar nga kjo e hënë (16 mars) deri më 30 Prill, porositë që vendosni në dyqanin tonë mund të vonohen. Ju lutemi na kontaktoni përmes postës elektronike, Whatsapp dhe në numrin tonë të telefonit, kolegët tanë do të vazhdojnë ti përgjigjen pyetjeve tuaja. Ne vërtet vlerësojmë mirëkuptimin tuaj në këtë periudhë.