Xhakete Vjeshte-Dimer-Pranvere Per femra

21.99
A125
In stock
+
  • List of Combinations
  • Masat Europjane
Masa në Gërma:
XS

Top

Gjendja:
Produkt i Ri

Informacione Shtesë

Marka:
S Oliver
Ngjyra:
Blu
Sistemi i Mases:
Gjermane

No posts found

Write a review
[ Porosia Vjen Tek Ju Brenda 3 Ditëve]
Informacion Rreth COVID-19

Për shkak të rekomandimeve të fundit të qeverisë në lidhje me shpërthimin e koronavirusëve në të gjithë Vendin, ne vendosëm të kufizojmë sasinë e stafit në departamentet tona të depove dhe transportit.

Në këto rrethana ekstreme, duke filluar nga kjo e hënë (16 mars) deri më 30 Prill, porositë që vendosni në dyqanin tonë mund të vonohen. Ju lutemi na kontaktoni përmes postës elektronike, Whatsapp dhe në numrin tonë të telefonit, kolegët tanë do të vazhdojnë ti përgjigjen pyetjeve tuaja. Ne vërtet vlerësojmë mirëkuptimin tuaj në këtë periudhë.