Fund i Gjate Shumengjyresh

10 Ditë
Pikë shpërblimi: 1 Pikë
1 Artikuj
LH7106

4.800 Lek

Fund i gjate dhe elastik vjen ne tre ngjyra dhe mase standarte S/L Materiali: 95% poliestër, 5% material elastik
+

Fund i gjate dhe elastik vjen ne tre ngjyra dhe mase standarte S/L


Materiali: 95% poliestër, 5% material elastik

Blerje e Sigurte

Me Te Shiturit

Artikuj Te Tjere