Fund veror

10 Ditë
Pikë shpërblimi: 1 Pikë
2 Artikuj
AS-6663

3.800 Lek

Fund asimetrik, më i shkurtër në pjesën e përparme, me bel elastik. Sexy dhe i papërshkrueshëm !!!materiali: 95% fije mëndafshi 5% elastan Një madhësi S / M
+

Fund asimetrik, më i shkurtër në pjesën e përparme, me bel elastik.

Sexy dhe i papërshkrueshëm !!!materiali:

95% fije mëndafshi

5% elastan

Një madhësi S / M

Blerje e Sigurte

Me Te Shiturit

Artikuj Te Tjere