Fustan Dyngjyresh

10 Ditë
Pikë shpërblimi: 1 Pikë
7 Artikuj

2.500 Lek

Fustan per tu veshur ne shtepi, ne kafe, apo xhiro pse jo dhe per sebete :)) Vjen Me Nje Prerje Standarte masa M+-
+

Fustan per tu veshur ne shtepi, ne kafe, apo xhiro pse jo dhe per sebete :))

Vjen Me Nje Prerje Standarte

masa M+-

po e vleresoj me pese yje per dy arsye.
cmimin dhe kohen e ardhjes.

per kete cmim fustani eshte me shume se pranueshem

O Zot Sa i Bukur. faleminderit. porosia me erdhi ne kohe, fustani skam fjale per te
Komento & Vlerëso

Blerje e Sigurte

Me Te Shiturit

Artikuj Te Tjere