Fustan I Gjate

3 Ditë
Pikë shpërblimi: 1 Pikë
5 Artikuj

2.800 Lek

fustani eshte i gjate dhe lirsho material cilesor Me I bukur ska Ku te Shkoje :) Prerja Eshte Standarte
+

fustani eshte i gjate dhe lirsho

material cilesor

Me I bukur ska Ku te Shkoje :)

Prerja Eshte Standarte

do ta vleresoja me 5 yje, por mu vonua 4 dite dhe jo 2 dite sikurse mendoaj

Super fare, me rrin si te ishte prer per mua
Komento & Vlerëso

Blerje e Sigurte

Me Te Shiturit

Artikuj Te Tjere