Fustan i Gjate

10 Ditë
Pikë shpërblimi: 1 Pikë
4 Artikuj

3.000 Lek

Ky fustan i gjate vjen ne dy ngjyra , ngjyre roze dhe i bardhe Prerja eshte standarte Posta falas brenda shqiperise Porosia ju vjen nga 1-3 Dite
+

Ky fustan i gjate vjen ne dy ngjyra , ngjyre roze dhe i bardhe

Prerja eshte standarte

Posta falas brenda shqiperise

Porosia ju vjen nga 1-3 DiteBli Dy Fustane

Specifikoni opsionet
1 x 3.000 Lek 2.550 Lek
+
1 x 3.000 Lek 2.550 Lek

Bli Dy Fustane Dhe Perfito Zbritje

Çmimi total i listës 6.000 Lek
Çmimi për të gjithë 5.100 Lek

shume i bukur por me rrin pak i gjate
Komento & Vlerëso

Blerje e Sigurte

Me Te Shiturit

Artikuj Te Tjere