Fustan Ngjyre e Zeze

3 Ditë
Pikë shpërblimi: 1 Pikë
2 Artikuj

3.000 Lek

Per Nje Mbremje te Vecante ky fustan eshte teper i pershtatshem i ngushte ne bel, i lidhur bukur pas shpatullave dhe me nje gjatesi normale Masa Eshte Standarte M+- Fustani Eshte Si Ne Foto
+

Per Nje Mbremje te Vecante ky fustan eshte teper i pershtatshem

i ngushte ne bel, i lidhur bukur pas shpatullave dhe me nje gjatesi normale

Masa Eshte Standarte M+-

Fustani Eshte Si Ne Foto

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Komento & Vlerëso

Blerje e Sigurte

Me Te Shiturit

Artikuj Te Tjere