Fustan Plot trendafila

10 Ditë
Pikë shpërblimi: 1 Pikë
5 Artikuj
-14%

3.000 Lek

Çmimi i Produktit: 3.500 Lek
Nje Fustan plot ngjyra dhe trendafila. i pershtatshme per cdo rast dhe ne veshjen e perditshme, Fustani ka prerje standarte qe do te thote pershtatet per cdo trup masa standarte ndryshe mund ta quajme masa M +-
+

Nje Fustan plot ngjyra dhe trendafila.

i pershtatshme per cdo rast dhe ne veshjen e perditshme,


Fustani ka prerje standarte qe do te thote pershtatet per cdo trup

masa standarte ndryshe mund ta quajme masa M +-

Komento & Vlerëso

Blerje e Sigurte

Me Te Shiturit

Artikuj Te Tjere