Xhup Dimeror i gjate per femra

Çmimi ishte: 7,500 Lekë
4,875 Lekë
Ju Kurseni: 2,625 Lekë (35%)
Zbritje 35%
10 Ditë
Çmimi: 390 Pikë
Shpërblim: 16 Pikë
6 Copë
+


  • Brenda Qytetit - 100 - 200 Leke Lekë
  • Jashte Qytetit - Nga 300-400 Lekë
  • Shqiperi  > Kosove  3 - 4 Euro
  • Kosove   >  Shqiperi 3 - 4 Euro

  • Paguaj Korrierin
  • Visa dhe MasterCard
  • Transferte bankare
  • Paypal

Garanci Ne produkte

Historik Blerjesh

Kthime Dhe Nderrime

Menyra te ndryshme pagese

Cmimet me te mira ne treg

Blerje online te Sigurta

Çdo blerje e Juaja është e Siguruar 100% Deri ne Vlerën 100 Euro