Pyetjet me te Shpeshta


A kryeni dërgesa jashtë Shqipërisë ?

80% e Dyqaneve tona Dërgojne porosi jashtë Shqiperisë , Kryesisht ne shtetet fqinje.Si ta kthej një artikull të blerë për të ndërruar numrin, masën, ngjyrën, etj?

Ju mund të provoni artikullin sapo ai vjen tek ju dhe nëese keni arsye për ta kthyer

dërgojeni në adresën nga ku ju është dërguar pako.Ne çfarë rastesh mund të kthehet një artikulli?

Artikulli mund të kthehet në ato raste kur:

a) Nuk është i njëjtë me përshkrimin e bërë nga shitësi apo me foton e produktit.

b) Ne rast se artikulli ka probleme lehtesisht të evidentueshme, si ngjyra, shqepje, lidheset etj.Per sa kohe vjen porosia?

Porosia vjen tek ju:

Brenda Tiranës: Kohëzgjatja e procesit: brenda 24 orëve të ditës se punës.

Jashte Tiranës: Kohëzgjatja e procesit: 24-48 orë të ditës se punës. Pra ne rast se porosia bëhet ditën e hëne ajo vjen të martën ose të mërkuren dhe ne rast se porosia bëhet ditën e premte ajo vjen të hënen ose të martën për arsye se dita e shtunë dhe ajo e dielë konsiderohen si ditë pushimi nga posta.

Si të kontaktoj me postierin?

Ju lutem na kontaktoni ne dhe më pas ne do të kontaktojmë me postierin për cdo vonesë të mallit tuaj.Cila është metoda e pagesës?

Metoda e pagesës është e thjeshtë dhe mjaft praktike. Keni Disa opsione Zgjedhjeje "me PayPal" "Me Karte Visa Dhe Mastercard" " ME PARA NE DORE (CASH)" në momentin e marrjes së mallit!