Superdyqani. com ofron garanci per klientin per cdo artikull te blere ne Superdyqani.com


Cdo Blerje eshte e siguruar

Si e garantojme klientin.

Klientit i ofrojme zgjedhjen e pageses me para ne dore.

Klientit i ofrojme mundesine e kthimit dhe nderrimit te nje produkti te blere brenda 5 diteve.

Ne Rast Kthimi klientit i ofrojme rimbursimin me para (me para Ne Banke Ose me Vlere Monetare ne llogarine e tij ne SuperDyqani)

Ne Rast Nderrimi  klientit i japim (Vleren Monetare ne llogarine e tij ne superdyqani te cilen mund ta perdore per te blere nje produkt tjeter)


Superdyqani gjithmone nderhyn ne rastet ku klient - shites kane paqartesi rreth artikullit.

Nese ju si klient kemi porositur nje bluze ngjyre te zeze dhe shitesi ju ka derguar dicka te ndryshme me artikullin qe ju keni porositur, dhe nese shitesi nuk jua nderron apo rimburson produktin e blere atehere  ju menjehere rimbursoheni nga superdyqani. pa bere asnje pyetje.


Ju si klient paguani vetem per cfare bleni

Ne superdyqani.com nuk ka dhe nuk do kete kosto te fshehura.

Nese ju ndodh qe ndonje shites ju kerkon kosto shtese nga ajo cfare eshte e shikueshme per te gjithe si kosto

ju lutemi raporojeni menjehere kte shites ne : raporto@superdyqani.com (ose duke na kontaktoar ne numrin tone, me nje telefonate, sms, apo duke na shkruar ne whatsapp)


Per cdo informacion apo paqartesi ju lutem na shkruani duke perdorur menyren tone te kontaktit
E-mail: info@superdyqani.com (menyre e ngadalte kontakti)

Cel: 0697677778 (menyra me e shpejte per te na kontaktuar)

Gjithashtu mund te na vizitoni ne zyrat tona.

SuperDyqani

Rruga Lule Bore 

Plazh /  Durres

Shqipëri

Informacion Rreth COVID-19

Për shkak të rekomandimeve të fundit të qeverisë në lidhje me shpërthimin e koronavirusëve në të gjithë botën, ne vendosëm të kufizojmë sasinë e stafit në departamentet tona të depove dhe transportit.

Në këto rrethana ekstreme, duke filluar nga kjo e hënë (16 mars) deri më 30 Mars, porositë që vendosni në dyqanin tonë mund të vonohen. Ju lutemi na kontaktoni përmes postës elektronike, Whatsapp dhe në numrin tonë të telefonit, kolegët tanë në Mbështetjen e Klientit do të vazhdojnë ti përgjigjen pyetjeve tuaja. Ne vërtet vlerësojmë mirëkuptimin tuaj në këtë periudhë.

Lexo Me Shumë