counter create hit
Luaj Dhe Fito


TE GJITHE PERSONAT E REGJISTRUAR JANE PJESE E CDO SHORTEU TE ARDHSHEM


Dita e Shën Valentinit Po Afron SuperDyqani Ofron Dhuratë 3 Çmime .

Ne Nuk Ofrojme Shperblime te rreme si iPhone X Apo 500 Euro Apo Nje Dhurate me Te Madhe, Ne Ofrojme 3 Kupone me nje vlere Simbolike, Ku cdokush qe merr pjese ka shancin te fitoje nje nga vlerat e meposhtme.


1 Çmim me vlerë 5000 lekë   "Te reja"

1 Çmim me vlerë 3000 lekë   "Te reja"

1 Çmim me vlerë 2000 lekë  "Te reja" 


Vlerë të cilën mund ta përdorni per te blere ne SuperDyqani Ne Nje produkt sipas deshires tuaj.

Vlere te Cilen mund ta perdorni vete Apo Te ja beni Dhurate Dikujt.


Vlera monetare do ju jepet ne forme kuponi.


Qe te merrni pjese ju duhet te plotesoni 3 Kushte 


1 Te jeni Ndjekes i Profilit tone ne Instagram

Instagram SuperDyqani

2 Te keni bere tag te pakten 5 persona ne profilin e Instagramit @superdyqani

Foto e promovimit

3 Te jeni regjistruar ne SuperDyqani

Regjistrohu ne SuperDyqani


Kuponi Do Ju dergohet me e mail dhe ne numrin e telefonit qe jeni regjistruar ne SuperDyqani

Perzgjedhja do te behet e rastesishme nga nje program i cili ne menyre rastesore zgjedh nje emer

Perzgjedhja do te behet ne transmetim Live ne SuperDyqani , ju mund te ndiqni direkt perzgjedhjen e 3 emrave Fitues


Perzgjedhja Do te behet live ne oren 18:00 me date 13.02.2020

3 Fituesit Do Ti Marrin Kuponat me vleren e Fituar menjehere pas Shorteut.